У Львові відновили сквер. Фото

4566 0
У Львові у сквері на перехресті вулиць Петлюри та Садова завершили ремонтні роботи.. Тут замінили пішохідну доріжку та висадили дерева, а також встановили нові лавки, – повідомляється на сторінці Залізничного району в facebook.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Раніше у спеціальному коментарі для Tvoemisto.tv начальник відділу комунального господарства Залізничної райадміністрації Святослав Костяк розповідав, що тут мали замінити покриття в парку (840 км. метрів) та зрізати старі і хворі дерева. На їх місці висадили 7 нових дерев: 3 гостролистих клени Royal Red (червонолистий) і 4 гостролистих клени друммонда (салатовий).

Роботи перед тим обіцяли закінчити до кінця вересня, однак їх вдалося завершити лише в листопаді. Тут також мають відновити скульптуру «Жінка, яка годує голубів». А також пообіцяли, що тут не буде МАФів. Тоді ж роботи оцінили в 260 тис. грн.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!