У Львові відновили подачу гарячої води. Перелік вулиць

3577 0
Частина будинків, до яких воду постачають ЛКП «Залізничнетеплоенерго» та ЛМКП «Львівтеплоенерго», отримали гарячу воду раніше.
Фото: vestnik.in.ua

Фото: vestnik.in.ua

Як повідомили у ЛКП «Залізничнетеплоенерго», завершено ремонтні роботи в тепловій камері ТК-1. Сьогодні підприємство відновило подачу гарячої води до 66 будинків. Відповідно, до усіх будинків, які обслуговує ЛКП «Залізничнетеплоенерго», відновлено подачу гарячої води. Нагадаємо, раніше в ЛКП анонсували завершення робіт орієнтовно 9-го червня.

Сьогодні гарячу воду отримали 66 будинків по вул. Петлюри, 2-31; вул. Любінській, 89-107 (непарні), вул. Виговського, 39-65 (непарні), вул. Кульчицькій, 1-16в та вул. Чувашській, 29.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», підприємство завершило проведення щорічних гідравлічних випробувань на міцність і щільність теплових мереж та розпочало відновлення подачі гарячої води споживачам. Гаряча вода подається до 799 споживачів.

Читайте також: У Львові скасували цілодобову подачу гарячої води. Графік

Вчора, 1-го червня, після «нульової зупинки», було запущено найбільші джерела теплопостачання – ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна». Впродовж дня ЛМКП «Львівтеплоенерго» досягло необхідних режимів роботи теплопостачального обладнання та розпочало відновлення подачі гарячої води до будинків споживачів.

Сьогодні відновлено подачу гарячої води до усіх будинків у Галицькому районі – 11 будинків, до 112 будинків у Личаківському районі, до 392 будинків у Сихівському районі, до 49 будинків у Франківському районі та до 235 будинків у Шевченківському районі.

Читайте також: Львів’янам пояснили, чому подаватимуть гарячу воду за графіком

Нагадаємо, з 10-го травня теплопостачальні підприємства Львова проводили гідравлічні випробування теплових мереж. На час гідравліки було зупинено подачу гарячої води усім споживачам підприємств.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!