У Львові відновили ремонт вулиці Шевченка

1652 0
Підрядник планує замостити трамвайні колії, закласти основи під велодоріжки та облаштувати тротуари.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

У Львові  відновили ремонт на вул. Шевченка. Йдеться про її третій етап реконструкції – на ділянці від вул. Залізничної до вул. Єрошенка та вул. Юнаківа. Про це повідомили на сторінці «Львівавтодор» у Фейсбуку.

У найближчий час підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» проводитиме на зазначеній ділянці замощення трамвайних колій, закладання основи під велодоріжки, облаштування тротуарів та інший благоустрій території.

Читайте також: На якому етапі реконструкція вулиць Шевченка і Пилипа Орлика та коли їх завершать

У «Львівавтодорі» зазначають, що від початку воєнного стану в Україні усі підрядні організації призупинили виконання будівельних робіт, реконструкцій, капремонтів, які мали продовжитися, розпочатися чи завершитися на різних вулицях Львова. Наразі підрядник вирішив відновити ремонт вул. Шевченка.

Нагадаємо, на початку квітня у Львівській міськраді повідомляли, що найближчими місяцями відновлювати ремонт вул. Шевченка не планують. Вже зроблено 80% із запланованого у третьому етапі реконструкції вул. Шевченка – на ділянці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Вартість робіт становить 186,6 млн грн. роботи проводить ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Також у місті не планували відновлювати ремонтні роботи на вул. Пилипа Орлика.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!