У Львові відновили роботу Будинку вчених

1197 0
Відновити господарську діяльність Будинок вчених може за умови дотримання встановлених протиепідемічних заходів.
Фото: Wikimedia

Фото: Wikimedia

У Будинку вчених у Львові дозволили відновити господарську діяльність за умови дотримання встановлених протиепідемічних заходів. Таке рішення прийняла 13 грудня, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської міської ради.

Читайте також: Як у Будинку вчених пояснили інцидент із блогерською вечіркою у скорботний день

Нагадаємо, що навколо Будинку вчених нещодавно виник скандал. У суботу, 27 листопада, у львівському Будинку вчених блогер з Чернівців Олексій Заліско відзначав свій день народження. Гучна вечірка відбулася у День пам’яті жертв Голодоморів, на неї зібралися блогери-мільйонники зі всієї України. Згодом, у соцмережах користувачі обурювалися щодо такого святкування, яке влаштували в день, коли світ перебуває у скорботі за мільйонами жертв, яких знищив штучно створений голод.

Водночас у Будинку вчених у коментарі Tvoemisto.tv повідомили, що домовлялися із замовником про відзначення звичайного дня народження, а угода була підписана з івент-агенцією. Утім тепер у Будинку вчених пообіцяли посилити критерії відбору для тих, кому віддати приміщення в оренду. 

29 листопада міська комісія ТЕБ і НС вирішила закрити Будинок вчених через порушення карантинних вимог і після цього інциденту там заборонили проводити розважальні заходи у траурні та поминальні дні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!