Політична реклама

У Львові відома мережа магазинів відмовиться від російських товарів

1867 1
Мережа магазинів Watsons , де продається побутова хімія, оприлюднила заяву, в якій зокрема зазначено, що "якщо попит на товари російського виробництва знизиться, вони будуть виведені із асортименту мережі Watsons по всій мережі магазинів".

"У ситуації, яка має місце сьогодні в Україні, активно лунають заклики бойкотувати товари російського походження. Оскільки такі товари присутні в асортименті нашої мережі, вважаємо за необхідне висловити власну позицію.

Ми поважаємо свідомий вибір наших споживачів, діючи виключно в межах законодавства України. Будучи суб’єктом господарювання Української держави, ми надаємо можливість вільного вибору продукції нашим покупцям згідно п.2 Ст.17  «Права споживача у сфері торговельного та інших видів обслуговування» ЗУ «Про захист прав споживачів»: «Споживач має право на вільний вибір товарів і послуг у зручний для нього час та на вільне використання електронних платіжних засобів з урахуванням режиму роботи та обов'язкових для продавця (виконавця) форм (видів) розрахунків, установлених законодавством України. Продавець (виконавець) зобов'язаний всіляко сприяти споживачеві у вільному виборі продукції та форм її оплати…».

Керуючись у роботі цими принципами, запевняємо, що асортиментна політика мережі чітка і прозора, відповідає стандартам міжнародного бренду Watsons. Асортимент магазинів формується виключно із товарів, які користуються попитом у населення. Таким чином, якщо попит на товари російського виробництва знизиться, вони будуть виведені із асортименту мережі Watsons по всій мережі магазинів.

Ми усіляко підтримуємо вітчизняних виробників і поважаємо співвітчизників у їх прагненні споживати українське. Більш того, особливу увагу Watsons приділяє розвитку виробництва товарів для краси, здоров’я та побуту в Україні. Частка українських товарів в мережі постійно зростає. Так, останніми роками ми організували виробництво в Україні власних торговельних марок ТМ Lucky Day, M.A.G., Ecomix, Helper, Dixi, Babylove, Cтандарт, Men’s Code, Miкс, Leviter, Gloss", - зазначено на офіційному сайті компанії. 

Нагадаємо, в Україні загалом та у Львові зокрема проходить бойкот російських товарів.


Читайте також:
25 Березня, 2014 17:14
Володя Молодці!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!