У Львові відповідальних громадян вчитимуть боротись з корупцією

2661 0
27 листопада у Львові відбудеться антикорупційний форум і 28-29 листопада хакатон, учасники якого розроблять конкретні інструкції (інфографіки, відеоролики, мобільні аплікації тощо) як боротися з корупцією на місцях у секторах освіти (школи, ВНЗ, садки), медицини, адміністративних закладів (ЖЕКИ, держустанови), митниці, податкової, міліції, ДАІ.
Фото: publicenemyafrica.com

Фото: publicenemyafrica.com

Для учасників хакатону, які працюватимуть у п’яти групах, відповідно до кількості секторів буде оголошений призовий фонд на популяризацію напрацювань та можливість їх промоції по регіонах.

Серед запрошених на антикорупційний форум лекторів: Лариса Буракова, автор книги «Чому Грузії вдалось», Мирослав Маринович, проретор УКУ, владика Венедикт (Алексійчук), єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, Наталя Смуток, засновниця ініціативи «Стоп хабар», Ярослав Рущишин, підприємець, Дмитро Шерембей, голова організації «Пацієнти України (ЮКАБ)», Віталій Шабунін, голова правління ГО «Центр протидії корупції».

 «Школа відповідального громадянина» – проект, мета якого створити майданчик для обговорення викликів у боротьбі з корупцією. Ми хочемо зрозуміти і описати практичні моделі як боротися з корупцією на місцях. Для цього ми зберемо позитивний досвід людей, які зуміли подолати корупцію, разом з експертами сформулюємо моделі як боротися з корупцією у різних сферах і будемо поширювати цей досвід у різних регіонах України.

Як взяти участь?

Вартість участі у антикорупційному форумі – 120 грн. (організатори забезпечують обіди і кавопереви). Щоб стати учасником форуму, слід зареєструватись.

Для тих, хто хоче взяти участь і у антикорупційному форумі, і в хакатоні – організатори надають знижку 25%, а також покривають витрати на дорогу, проживання і харчування.

Відбір учасників для участі у антикорупційному хакатоні проводитиметься на конкурсній основі. Щоб подати заявку на участь у форумі та хакатоні, слід заповнити онлайн форму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!