Політична реклама

У Львові відремонтували 2 вантажні ліфти, планують ще 12

1374 0
Нещодавно на базі Львівсвітло було створено структурний підрозділ з технічного обслуговування ліфтів та диспетчерських систем, якому було передано 957 ліфтів.

Цей підрозділ займається майже половиною ліфтів Львова, повідомляють у прес-службі Львівської міськради.

Наразі вдалося запустити 2 вантажних ліфти. До кінця року заплановано запустити ще 4 вантажних ліфти, встановити 4 нові кабіни та відновити 12 кабін, що знаходяться у дуже поганому стані.

Ремонт двигуна ліфту займає добу, через складність ремонту, не можна пришвидшити цей процес, а косметичний ремонт кабіни, такий, як встановлення нової обшивки, кнопок, дзеркала, займає близько двох днів.

Майже кожен ліфт зіпсований у середині, – обпалені кнопки, і написи на стінах та стелі. Зараз ЛКП «Львівсвітло» завершує роботи з обшивки ліфта у будинку на вул Мазепи, 23.

У Львові є 1165 ліфтів, що відпрацювали 25 років, і з кожним роком їх кількість зростає приблизно на 100 одиниць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!