У Львові закінчили ремонт на вулиці Сахарова

1835 0
На вул.Сахарова на ділянці від вул. Кн. Ольги до вул. Стрийської закінчили ремонтні роботи. Ремонт обійшовся у 1,7 млн грн.
Фото: press.ucoz

Фото: press.ucoz

«Ремонт дорожнього полотна та тротуарів закінчили ще у п’ятницю. У  середу на проїзну частину нанесли розмітку. Біля будинку №68 облаштовано заїзну «кишеню» для зупинки громадського транспорту», - розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин. 

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, цю вулицю не ремонтували щонайменше 30 років, проводили тільки підтримуючий ремонт.

За словами Ореста Тимчишина, також у Франківському районі відремонтовано тротуар на вулиці Науковій біля будинків № 44-46, відремонтовано вул. Григорія Граб’янки на ділянці від будинку №5 до вул. Лук’яна Кобилиці.

Цього року на ремонти доріг, тротуарів та благоустрій Франківській районній адміністрації виділено близько 5 млн грн.

Натомість, як інформувало tvoemisto.tv, роботи із заміни інженерних мереж на вул. Куліша продовжили до 4 липня. Раніше планували, що ремонт триватиме до 18 червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!