Від вулиці Зеленої до житлового масиву «Пасічний» відремонтували дорогу

1867 0
Загальна вартість ремонту становить 8,3 млн грн.
Фото: Прес-служба ЛМР

Фото: Прес-служба ЛМР

У Львові повністю завершили капітальний ремонт дороги від вул. Зеленої, 261 до житлового масиву «Пасічний». Про це з посиланням на ЛКП «Львівавтодор» повідомляє прес-служба ЛМР.

Минулоріч тут облаштували дощові каналізацію та колодязі, замінили аварійні газопровід і водопровід. Цими роботами займався перший підрядник — компанія «Альтіс». Натомість дорожнє полотно, тротуари та благоустрій навесні облаштовувала компанія ТзОВ «Онур».

Читайте також: До житлового масиву «Пасічний» запустять два автобусні маршрути

«Ділянка, де проводили ремонт, була в аварійному стані. У 2017 році відбувся тендер, але перемогла компанія, яка виявилася неспроможною завершити усі роботи. Тому з нею розірвали договір і оголосили повторний тендер, який отримало ТзОВ "Онур". Залишилися дрібні моменти, які підрядник доробить», — розповідає заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: Неподалік Львова реконструюють транспортну розв'зку. Фото

Нагадаємо, капітальний ремонт вул. Зеленої до житлового масиву «Пасічний» розпочали влітку минулого року. Це один з 8-ми дорожніх об’єктів, які планували завершити цьогоріч.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!