Політична реклама

У Львові відремонтують 3 дитячі садочки, - ЛМР

1729 0
Цьогоріч у Львові заплановано повністю відремонтувати дитячі садки на вул. Чукаріна, вул. Рильського та вул. Зубрівській. Окрім того, у садочку на вул. Чукаріна планується відкрити 6 груп, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Найпростіше буде завершити роботи на вул. Чукаріна, бо там залишилося небагато робіт. Ми плануємо там з липня відкрити всі групи. Більше буде зроблено робіт на вул. Рильського та вул. Зубрівській. Там треба підлогу, опалення, дах поремонтувати. Це великий об’єм роботи. Якщо все буде в порядку, у жовтні ми вже відкриємо групи і в цих садочках.

Цього року депутатська комісія підтримала прохання управління освіти виділити кошти на завершення ремонту садочків на вул. Чукаріна, на вул. Рильського і на вул. Зубрівській. На сьогоднішній день є проектно-кошторисна документація на вул. Чукаріна та вул. Рильського. Якщо буде проголосовано на сесії 26 квітня за відповідне виділення коштів, одразу оголосимо тендер на виготовлення проектно-кошторисної документації по садочку на вул. Зубрівській.

На вул. Чукаріна ми відкриваємо одразу 6 груп, це є 140 місць. На Зубрівській ми би відкрили і 8-10 груп, це би було ще 200 місць. На Рильського буде 4 групи – ще 100 місць. Усього на садочки мають виділити близько 6 млн грн», - розповіла в. о. начальника управління освіти ЛМР Катерина Гороховська.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!