У Львові відремонтують 5 трамваїв, які курсуватимуть на Сихів

3172 0
24 липня, виконавчий комітет Львівської міськради погодив зміни до розрахункової кошторисної вартості проекту модернізації громадського транспорту та послуг у Львові для ЛКП «Львівелектротранс».
фото: alex-shutyuk.livejournal.com, Роман Балук/ZIK

фото: alex-shutyuk.livejournal.com, Роман Балук/ZIK

Начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктор Щир повідомив, що цим рішенням видатки кредиту ЄБРР Львівелектротрансу підуть на реконструкцію діючих тягових підстанцій та будівництво нової підстанції №17, що живитиме трамвайні і тролейбусні лінії на Сихів, капітальні витрати на реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій, придбання на 4,5 млн євро нових трамваїв.

Дивіться також: Як у Львові будують трамвайну колію на Сихів. Відео

Окрім того, передбачено витратити 254 тис. євро на реконструкцію п’яти старих німецьких трамваїв, що курсуватимуть по новій трамвайній лінії на Сихів. Як йдеться в інформаційній довідці, це рішення надасть змогу вчасно завершити будівництво трамваю на Сихів.

Джерело: ІА ZIK

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!