У Львові відремонтують драматичний театр за понад 10 мільйонів гривень

1796 0
Раніше в театрі скасовували вистави через протікання даху.
фото: iPress.ua

фото: iPress.ua

Львівський драматичний театр імені Лесі Українки відремонтують за 10,5 млн гривень. 12-го вересня театр підписав угоду на ремонт даху і фасаду. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Як повідомлялося на сторінці театру, ще у 2016-му році через протікання даху скасовували вистави. Зараз планується відремонтувати дах, замінити всі вікна та двері. Також в драматичному театрі відреставрують фасад, не змінюючи загальне оздоблення. Роботи виконає ТОВ «Дельтабуд».

Підрядник отримає 281 тис. грн прибутку, а на зарплату працівникам витратить 3,3 млн грн.

Власниками ТОВ «Дельтабуд» є львів’яни Олег Костик та Іван Ганик. Загалом фірма уклала 3 угоди на 19,7 млн грн, серед них підряд від ЛНУ ім. І. Франка на реконструкцію будівлі санаторію та поліклініки під студентський гуртожиток на 9,07 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!