У Львові відремонтують два спортивні майданчики. Візуалізація

3783 0
Один із них відкриють уже цього року.
Фото: ЛКП "Спортресурс"

Фото: ЛКП "Спортресурс"

У Львові до кінця року планують відремонтувати один спортивний майданчик та розробити проектно-кошторисну документацію для іншого. Про це йдеться на офіційній сторінці ЛКП «Спортресурс» у Facebook.

Зокрема на вулиці Ковельській, 67 відремонтують спортивний майданчик. Розпочати ремонт планують наприкінці вересня цього року. Тут мають замінити штучне покриття та огорожу на міні-футбольному полі. Також на майданчику з'являться роздягальні та зона для занять «Street Workout». Загалом на реконструкцію виділили 1,5 млн гривень. Завершити роботи планують уже в листопаді цього року. 

Наявний стан майданчика на вул. Ковельській, 67

Крім цього, на вулиці Тракт Глинянський, 147а також облаштують спортивний майданчик із футбольним полем, тренажерами та дитячим майданчиком. До кінця року планують розробити проектно-кошторисну документацію, а з наступного — реалізувати проект.

Візуалізація оновленого майданчика на вул. Тракт Глинянський, 147а

Наявний стан майданчика на вул. Тракт Глинянський, 147а

Нагадаємо, у Львові завершують облаштування багатофункціонального баскетбольного майданчика на вул. Винниченка на території скверу «На Валах» та почали реконструкцію громадського спортивного майданчика на вул. Марка Вовчка, 3.

Візуалізація ЛКП «Спортресурс» / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!