У Львові відремонтують мури в Митрополичих садах

2460 0
Між верхніми і нижніми Митрополичими садами (сад собору св. Юра) обвалились частини муру. На цей час вирішують, як провести протиаварійні заходи.
фото: photo-lviv.in.ua

фото: photo-lviv.in.ua

Комісія за участі представників управління охорони історичного середовища ЛМР на надзвичайних ситуації обстежила обвал частини муру, і склала акт обстеження. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Львові стартує масштабна кампанія з ремонту доріг. Перелік вулиць

Начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко розповіла, що місця обвалу обстежували представники управління з надзвичайних ситуацій спільно з проектантами: «Сама стіна муру була в поганому стані з багатьох причин. Тому, після обстеження, ми розробили проект проведення першочергових протиаварійних робіт. Залишається визначити кошторис та розпочати протиаварійні роботи».

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!