У Львові таки відремонтують перинатальний центр на Дж. Вашингтона

4993 0
5 серпня Кабінет Міністрів України затвердив проектно-кошторисну документацію на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Джорджа Вашингтона, 6 (колишня вул. Батальна). На ремонт клініки виділять 171 млн грн.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

«Це дає змогу розпочати тендерну процедуру на визначення генерального підрядника, що виконуватиме будівельні роботи з реконструкції цього об'єкта», – розповіла заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак. Найближчим часом обіцяють визначити, хто проводитиме будівельні роботи, - інформує прес-служба ЛОДА.

Львівська облдержадміністрація скерувала на погодження необхідний пакет документів ще у червні місяці. Документи пройшли погодження за спрощеною процедурою. Це дало змогу зекономити два-три місяці часу.

Як відомо, реконструкція Львівського обласного перинатального центру призупинили минулого року через брак фінансування. Вже майже 2-й рік клініка закрита, а її медики без роботи.

Читайте також: Перинатальний центр у Львові вже рік закритий. Лікарі вимагають ремонту

Нагадаємо, щороку у закладі приймали приблизно 3,5 тис. пологів та супроводжували вагітних з ускладненнями.

Довідка:

Львівський обласний клінічний перинатальний центр (вул. Дж. Вашингтона, 6) був заснований у 1986 році як пологовий будинок №2. У 1990 – реорганізований в перший в Україні перинатальний центр. На 2011 рік таких в Україні було лише чотири.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!