У Львові відремонтують школу-садок «Провесінь»

3894 0
Вартість реконструкції становить понад 32,4 млн гривень.
Фото: userapi.com

Фото: userapi.com

На вулиці Тракт Глинянський, 151б у Львові проведуть реконструкцію з надбудовою школи-садка «Провесінь». Відповідний тендер оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: В Україні запрацювали нові будівельні норми щодо дитсадків

Згідно з технічним завданням, у будівлі мають утеплити фасади та фундаменти, частково замінити дах та підлогу з теплоізоляцією, замінити вікна на металопластикові та відремонтувати стіни. Крім цього, у приміщенні школи-садка мають відремонтувати комунікації та внутрішні системи опалення. Після основних робіт біля школи також озеленять територію та відремонтують тротуари.

Читайте також: У школі №54 відремонтують стадіон за майже 6,5 млн гривень

У результаті аукціону, реконструкцію закладу виконуватиме ТОВ «Вельт Капітал». За даними сайту Youcontrol, підприємство зареєстроване у Львові та займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень. Керівником і засновником компанії є Тетяна Павленко. У Львові фірма займалася ремонтом вулиці Ботанічної та ремонтуватиме фасад Галереї мистецтв на Стефаника. Загальна вартість робіт становить понад 32,4 млн гривень. Завершити роботи мають до кінця грудня 2020 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!