У Львові відремонтують стадіон «Скіф»

6697 0
На реконструкцію стадіону запланували витратити майже 13 млн гривень.
Фото: rugger.info

Фото: rugger.info

У Львові реконструюють стадіон «Скіф», який належить Львівському державному університету фізкультури. Відповідний договір із підрядником оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: На Личаківській триває ремонт останньої ділянки вулиці. Актуальні фото

На ремонт стадіону, що розташований на вул. Черемшини, 17, передбачено майже 13 млн гривень. Переможцем тендеру обрали ТзОВ «ХоСаРо», яке подало найдешевшу пропозицію.

Відтак підрядник має прокласти бігові доріжки, облаштувати сектор для метання, яму для змагань із бігу з перешкодами та провести загальний благоустрій території. 

Згідно з даними Youcontrol, ТзОВ «ХоСаРо» зареєстроване у Львові 1994 року і спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових приміщень. Власником компанії є Володимир Хома, який також володіє львівським АТП «14630» та є одним із засновників бізнес-центру «Український капітал»

Читайте також: На стадіоні «Юність» завершують ремонт трибун. Візуалізація

Нагадаємо, у 2011 році на стадіоні «Скіф» почали будувати чотириповерховий корпус з тренажерними залами та зоною релаксації, навчальними класами, викладацькими кабінетами й конференц-залом на 120 осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!