У Львові відремонтують установу дитячо-юнацьких та молодіжних клубів за 2,5 млн грн

1827 0
У приміщені має функціонувати дитячий науковий клуб із лабораторіями фізики та хімії.
Фото: Українська правда. Життя

Фото: Українська правда. Життя

У «розумному» мікрорайоні» Львова, на Науковій, 29, відремонтують установу дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Франківського району. Про це йдеться на сайті електронних закупівель Prozzorro.

Згідно з тендером, переможцем конкурсу на проведення реконструкції приміщення став ФОП Петро Сєнтий, який запропонував вартість ремонту 2,5 млн гривень. 

Читайте також: У Львові з’явиться центр нестандартної освіти для дітей. Візуалізація

21 березня керівництво УДЮМК уклало договір із підрядником. Роботи мають завершити до кінця цього року. Згідно з договором, у приміщенні повинні замінити зовнішнє оздоблення та покриття даху, слабострумні мережі, підсилити стіни, оновити каналізацію та водопостачання, замінити вікна та двері,облаштувати пандуси.

Як повідомлялося раніше, на Науковій, 29, у межах програми «розумного району», планують відкрити дитячий науковий клуб із лабораторії фізики та хімії. Дітей різного віку до клубу можна буде приводити і вранці, і вдень, і ввечері. Раніше приміщення належало наркологічному диспансеру

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!