У Львові відремонтують частину вулиці Личаківської з трамвайним кільцем

3582 0
Невдовзі мають стартувати ремонтні роботи на вулиці Личаківській: планують реконструкцію ділянки між вулицями Мечникова та Пасічною. Також у планах – оновити трамвайне кільце.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Цього року в міському бюджеті розвитку заклали 4,5 млн гривень на реконструкцію вулиці Личаківської (від вул. Мечникова до вул. Пасічної з кільцем розвороту трамвая). Замовник – ЛКП «Львівавтодор». На цьому відрізку вулиці планують провести реконструкцію трамвайної колії, інженерних мереж, дорожнього покриття.

Читайте також: Шевченківський район отримає нові дороги, наземний перехід та велодоріжки. Візуалізація

Як розповів Tvoemisto.tv директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, вулицю Личаківську планують розпочати ремонтувати, коли для цього будуть відповідні погодні умови. Роботи проводитимуться під наглядом іноземних фахівців. «Першочергово хочемо відремонтувати перехрестя вулиць Личаківської та Мечнікова та пустити трамвай», – зазначив він.

Додамо, що зараз вулицею Личаківською курсують трамваї №2, №7, №10. Найімовірніше, після початку ремонтних робіт вони тимчасово змінять схему руху. Деталей про терміни та нові маршрути в ЛКП «Львівавтодор» поки що не озвучують. Водночас, через ремонтні роботи на вулиці Мечникова трамвай №7 ще досі курсує зі змінами – до трамвайного кільця на вулиці Пасічній.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!