У Львові відремонтують вулицю Миколайчука і прокладуть там трамвайну колію

9905 0
Майбутній трамвай їхатиме до лікарні швидкої меддопомоги.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Виконавчий комітет міськради Львова сьогодні, 28 серпня, надав функції замовника ЛКП «Львівавтодор» на проєктування та реконструкцію вулиці Миколайчука.

Ідеться про ділянку від вулиці Плотв’яної до вул. Щурата, де також мають облаштувати трамвайну колію до лікарні швидкої медичної допомоги.

Читайте також: Як припаркуватись біля лікарні у Львові так, щоб не було боляче

Тепер ЛКП «Львівавтодор» має отримати вихідні дані для проєктування, розробити у проєктних організаціях та затвердити у встановленому порядку проєктно-кошторисну документацію.

Додамо, що трамвай на вул. Миколайчука передбачений Генпланом.

Раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у міськраді планують наступного року розпочати прокладати трамвайну колію від вулиці Замарстинівської до вулиці Мазепи. Після продовження колії трамвай мають запустити від вулиці Мазепи до Сихова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!