У Львові відреставрують 13 старих балконів. Список

2138 0
Вже до кінця 2015 року у Львові планують відреставрувати 13 балконів у центральній частині міста.
Фото: lvivpost.net, urban-project.lviv.ua

Фото: lvivpost.net, urban-project.lviv.ua

Зараз тривають реставраційні роботи у житловому будинку на вул. Братів Рогатинців, 45. Кошторис ремонтних робіт склав 88 тис. гривень. Роботи завершити обіцяють за півтора-два місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів, який падає нам на голову

Загалом, цього року заплановано відреставрувати 13 балконів за такими адресами: пл. Осмомисла, 1 (1 балкон), вул. Герцена, 4 (4 балкони), вул. Просвіти, 6 (2 балкони), вул. Курбаса, 8 (1 балкон), вул. Замарстинівська, 3 (2 балкони); вул. Братів Рогатинців, 45 (1 балкон), вул. Куліша, 33 (2 балкони).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Львова реставрують балкони

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, цьогоріч на це в бюджеті міста передбачено 900 тис. грн. Ще стільки ж дають партнери проекту.

Програма співфінансування реставрації балконів втілюється проектом GIZ та Львівської міської ради «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова». Загалом за час спільної діяльності вдалося відреставрувати 50 балконів у центральній частині міста.

Опублікував Ігор Саджениця

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!