У Львові відреставрують чотири театри

1749 0
На ремонтні роботи, закупівлю обладнання та предметів довгострокового користування з міського бюджету виділили 4 млн. 800 тис. грн.
фото: iPress.ua

фото: iPress.ua

До кінця серпня триватимуть внутрішні роботи в приміщенні театру «Воскресіння». До кінця року планується ремонт даху, а також реконструкція системи електропостачання. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на департамент розвитку.

У Першому українському театрі для дітей та юнацтва проводять капітальний ремонт фасаду.

Читайте також: Приватним навчальним закладам Львова нададуть допомогу з бюджету. Перелік

На виконання реставраційно-ремонтних робіт даху та фасаду Львівського драматичного театру Лесі Українки оголошується тендер. Також розробляється проектно-кошторисна документація на проведення капітального ремонту внутрішнього дворика театру.

У театрі Леся Курбаса проводять експертизу проекту реставрації фасаду, у серпні вже розпочнуть роботи. До початку опалювального сезону планують реконструювати систему опалення. Окрім того, розроблена проектно-кошторисна документація на реставрацію приміщень театру, тендер оголосять у липні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!