Уряд відреставрує погорілий стрілецький комплекс на СКА

3228 0
У червні 2018 року будівля постраждала від раптової пожежі.
фото прес-служби ДСНС

фото прес-служби ДСНС

Мінмолодьспорту планує реконструювати стрілецький комплекс та підготувати його до проведення Студентського чемпіонату світу з кульової і стендової стрільби, який має відбутися у 2020 році. Про це йшлося на розширеній нараді, присвяченій відновленню стрілецького комплексу бази літніх видів спорту Міноборони у Львові, повідомляється на сайті Кабміну.

Будівля комплексу дуже постраждала під час пожежі, що сталась у червні цього року. Саме у цьому комплексі готувалась до змагань більшість збірної України з кульової стрільби.

Читайте також: У центрі Львова горів дах будинку. Як уберегтися: поради ДСНС

Начальник Управління фізичної культури і спорту Міноборони Юрій Фіногенов зазначив, що Міністерство оборони вже виділило необхідні кошти на розробку проектно-кошторисної документації. Планується також передбачити кошти в бюджеті на 2019 на відновлювальні роботи та розбудову сучасної інфраструктури для стрілецьких видів спорту.

Міністр Ігор Жданов наголосив, що Мінмолодьспорту надаватиме всебічну підтримку відновленню і готове допомогти із закупівлею необхідного обладнання.

Читайте також: Що робити під час пожежі в ТРЦ? Поради рятувальників

«Впевнений, що об’єднавши зусилля, зможемо зробити все заплановане. В результаті Україна отримає сучасний стрілецький спорткомплекс, який ефективно працюватиме на потреби армії та підготовку наших збірних команд до міжнародних змагань та Олімпійських ігор», – зазначив він.

Міністерство освіти, у свою чергу, візьме на себе організаційні витрати, пов’язані з проведенням студентського чемпіонату світу.

Нагадаємо, що в ніч з 9 на 10 червня у Львові рятувальники гасили пожежу в триповерховій будівлі спортивного комплексу Міністерства оборони України на вулиці Клепарівській, 39.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!