У Львові відкривають брендовий магазин одягу New Yorker

17357 0
Відомий німецький бренд одягу у стилі casual New Yorker відкриває магазин у Львові.
фото: kokiterminal.hu

фото: kokiterminal.hu

У Львові у торговій галереї Victoria Gardens на вулиці Кульпарківській, 226А відкривають магазин одягу, взуття та аксесуарів від New Yorker.

«Бренд налічує понад 1000 магазинів у 40 країнах. Відомий також широким вибором різнопланових речей у кожній колекції; концепція бренду – ви можете створити власний унікальний гардероб на будь-який сезон і при цьому не зустрінете у місті людину, одягнуту, як ви. А ще особливістю бренду є демократичність цін. Саме ці дві складові зробили магазини New Yorker одними з улюблених у всій Європі. Сподіваємося, що так само полюблять його і львів’яни», – йдеться на сторінці ТРЦ Victoria Gardens.

Перший у Західній Україні магазин New Yorker відкриють у Львові упродовж кількох місяців.

Читайте також: Компанії «IKEA» запропонували збудувати завод на Львівщині

Додамо, серед магазинів українських виробників у торговій галереї Victoria Gardens представлені: студія одягу «Vovk», магазин чоловічого одягу «Відіван», магазин вишиванок «Колорит», «Natali Bolgar», магазин косметики «Solo»,  «GOLDI Льонокомбінат», Київський ювелірний завод та інші. Серед популярних світових магазинів: «Isabel Garcia», «LCWaikiki», «Cropp», «Reserved», «House», «Sinsay» та інші. Зокрема, у ТРЦ представлено велику кількість магазинів з побутовими товарами та косметичними засобами, серед яких: «Lush», «Yves Roshes», «Бомонд», «Nyx», «Watsons».  

Довідка. New Yorker – це німецька компанія, що займається випуском недорогого повсякденного стильного одягу. Компанія була заснована у 1971 році в Німеччині. Саме тоді Фрідріх Кнапп і Міхаель Сімсон почали здійснювати роздрібну торгівлю джинсовими виробами. У тому ж році підприємці відкрили свій перший фірмовий магазин, розташований у Фленсбурзі (Німеччині) . Невисокі ціни, а також стильний дизайн джинсового одягу зіграли вирішальну роль в житті марки. Число прихильників бренду серед німецького населення швидко зросла, що дозволило засновникам збільшити асортимент продукції і вийти на світовий ринок.

Сьогодні New Yorker є засновником торгових марок Fishbone, Fishbone Sister, Amisu, Censored і Smog. Входить до десятки найпопулярніших брендів молодіжного одягу в світі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!