У Львові відтермінували початок опалювального сезону

8881 0
Наступного тижня у Львові очікується денна температура до 18-19 градусів вище нуля.
фото: bereznyaki.org

фото: bereznyaki.org

Через прогнозовано високу температуру наступного тижня опалювальний сезон розпочнуть пізніше 15 жовтня. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на заступника міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак.

За його словами, місто повністю готове розпочати теплопостачання. Втім, за законодавчими нормами, для початку опалювального сезону температура в місті протягом трьох діб має бути нижчою 8 С, а синоптики прогнозують наступного тижня значно теплішу погоду.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

«Зараз у нас вдень +18, вночі 6−7 вище нуля, і, за прогнозами синоптиків, у найближчий тиждень буде сонячно і висока температура. Як тільки буде похолодання, ми готові розпочинати подачу опалення. Наші теплопостачальні підприємства повністю готові, будинки до зими підготовлені, акти готовності підписані», — повідомив Сергій Бабак.

Додамо, що, за даними сайту Sinoptik.ua, температура до 17-18 протримається у Львові до наступної п’ятниці, а вже в суботу знизиться до 12-13 тепла вдень і до 7-8 вночі.

Нагадаємо, що опалювальний сезон для бюджетних установ (шкіл, садочків, лікарень) стартував 11 жовтня, а опалювальний сезон для мешканців планували розпочати 15 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!