У Львові відзначать 15-ту річницю візиту Папи Івана Павла ІІ. Перелік заходів

2632 0
Цьогоріч минає 15 років з часу візиту св. Папи Івана Павла ІІ до України: 26 червня 2001 року понтифік приїхав до Львова. Тоді Папа відвідав кілька святинь міста та провів зустріч із молоддю на площі перед храмом Різдва Богородиці на Сихові.
фото: dt.ua, dailylviv.com, risu.org.ua

фото: dt.ua, dailylviv.com, risu.org.ua

З цієї нагоди, у ювілейну річницю, при церкві відбудеться ряд заходів присвячених візиту, тепер уже святого, Папи Івана Павла ІІ, повідомляє Духовна велич Львова.

Так 25 червня, у суботу, о 19.00 год. у храмі Різдва Богородиці (проспект Червоної Калини, 70) під час вечірні виставлять для вшанування часточку мощей св. Івана Павла ІІ. А у неділю, 26 червня, об 11.00 год. у церкві на Сихові розпочнеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить владика Венедикт.

Крім того, в рамках святкування, на площі перед храмом відбудеться показ фільмів присвячених святому Папі та його візиту до України (відеокатехеза), передбачена також загальнорозважальна програма для дітей.

Нагадаємо, що 18 червня у Львові також освятять місце під будівництво храму св. ІванаПавла ІІ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!