Політична реклама

У Львові відзначать канонізацію двох пап. Програма

1483 0
4-5 травня Львівська архиєпархія УГКЦ, спільно з управлінням внутрішньої політики Львівської міської ради, видавництвами «Свічадо» і «Місіонер», запланувала урочистості з нагоди канонізації папи Івана Павла ІІ і папи Івана ХХІІІ.

Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міськради

«Урочистості, присвячені канонізації пап, відбуватимуться в Архикатедральному Соборі Святого Юрія. Під час відвідин Львова папа Іван Павло II проживав у митрополичих палатах. Залишилися фелон, в якому Іван Павло II служив Літургії під час перебування в Україні, і чаша, з якої причащав Папа.

Після Літургії на подвір’ї Собору відбудеться продаж літератури, присвяченої життю та діяльності Понтифіків, вірянам будуть роздавати іконки. О 17.00 год. пройде фестиваль молодіжних хорів «Переступити поріг надії». Тому запрошуємо усіх послухати чудовий спів в Архикатедральному Соборі Святого Юра», - запросила голова Комісії з питань євангелізації Львівської архиєпархії УГКЦ Віра Ценглевич.

 

Програма урочистостей з нагоди канонізації Папи Івана ХХІІІ і Папи Івана Павла ІІ у Львівській архиєпархії УГКЦ

4 травня – Архикатедральний Собор Святого Юра (Пл. Св. Юра, 5)

08.00 – виставлення для почитання Риз і Чаші, які Папа Іван Павло ІІ використовував під час Богослужінь в Україні

09.00 – виставка-продаж тематичної літератури видавництва «Свічадо» та «Місіонер»

11.00 – Святкова Архиєрейська Божественна Літургія

17.00 – фестиваль молодіжних хорів «Переступити поріг надії» та презентація життя і діяльності Свв. Івана Павла ІІ та Івана ХХІІІ «Дорогою святості»

 

5 травня – Львівська міська рада (Пл. Ринок, 1)

10.00 – виставлення для почитання Риз і Чаші, які Папа Іван Павло ІІ використовував під час Богослужінь в Україні (Каплиця, каб. 116)

11.00 – виставка-продаж тематичної літератури видавництва «Свічадо» та «Місіонер»

11.45 – молитва у каплиці та розповсюдження іконок з молитвою

12.00 – конференція для молодіжних спільнот Львова та області про життя і діяльність канонізованих святих «Дорогою святості» (каб. 202).

Довідка

27 квітня 2014 року, під час Святої Меси на Площі перед Ватиканською базилікою Святого Петра Вселенський Архиєрей Франциск канонізував, тобто зарахував до лику святих Католицької Церкви, двох своїх попередників на Петровому престолі – Папу Івана ХХІІІ і Папу Івана Павла ІІ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!