У Львові відзначать кращих діячів культури. Як податись на конкурс?

2121 0
Управління культури Львівської міської ради оголошує конкурс у рамках Програми відзначення працівників культури. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: citylib-kirovograd.com.ua, dramteatr.com.ua, viche.lutsk.ua, informatica-vasilisa.blogspot.com

фото: citylib-kirovograd.com.ua, dramteatr.com.ua, viche.lutsk.ua, informatica-vasilisa.blogspot.com

Конкурс оголошується за напрямками:

1. Бібліотечна справа.

2. Музичне мистецтво.

3. Театральне мистецтво.

4. Образотворче мистецтво.

5. Хореографічне мистецтво.

6. Народна творчість та аматорське мистецтво.

7. Менеджмент міжгалузевих проектів у сфері культури.

Цього року Конкурс отримав додаткову номінацію – Менеджмент міжгалузевих проектів у сфері культури. Цей напрямок охоплює широке коло менеджерів культури: представників громадських організацій, творчих формацій, працівників бюджетних установ та закладів культури.

Читайте також: Львів'ян запрошують до участі у конкурсі різдвяної листівки: деталі

Учасниками Конкурсу за іншими шістьма напрямками можуть бути  працівники установ та закладів культури, підпорядкованих управлінню культури департаменту гуманітарної політики. Кандидатури для відзначення можуть подаватися шляхом самовисунення, громадськими, професійними і творчими організаціями, установами та закладами культури.

Документи для участі у Конкурсі подаються за адресою 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, Львівська міська рада (з поміткою «На відзначення працівників культури м. Львова»).

Необхідні документи:

1. Заява.

2. Анкета претендента.

3. Відеопрезентація про діяльність претендента за останні 12 місяців тривалістю до 3 хв. (файл у форматі avi, mpeg4, або mkv; подається на диску або флешносії).

4. Додатково можуть також подаватись у довільній формі інші матеріали, що підтверджують результати діяльності кандидата за останні 12 місяців (рекомендаційні листи, відгуки у пресі, спеціальні відзнаки, пов’язані з професійною діяльністю тощо).

Прийом документів триває до 10 листопада 2015 року включно. Журі відзначить працівників культури, які втілили успішні проекти у сфері культурного менеджменту та чия діяльність стала помітним явищем в культурно-мистецькому житті Львова.

У кожній номінації буде обрано 3 переможці, які отримають грошову винагороду в розмірі 6 тисяч гривень.

Контактні особи:

Для напрямків 1-6: Людмила Назарук, головний спеціаліст відділу культури і мистецтв, секретар журі (тел. 2975860, e-mail: [email protected])

Для напрямку «Менеджмент міжгалузевих проектів у сфері культури»: Ірина Шимон, спеціаліст І категорії відділу маркетингу і культурних індустрій (тел. 2354882, e-mail: [email protected]).

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!