У Львові відзначають 154-річчя з дня народження Андрея Шептицького. Програма

2106 0
У межах заходу відбудуться концерт духовної музики, пісенний фестиваль та низка екскурсій.
Фото: kurs.if.ua

Фото: kurs.if.ua

Упродовж двох днів, 28-29 липня, у Львові відзначатимуть Свято Української Молоді «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер». Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

У неділю, об 11:00, у Соборі святого Юра відбудеться Божественна літургія. О 16:30 усіх охочих запрошують до храму на концерт «Духовні спомини Праведного Митрополита Андрея». Для гостей виступатимуть солістка Львівської національної філармонії Олени Мацелюх (орган) та Ігор Мацелюх (флейта).

Після концерту відбудеться похід із запаленими свічками до пам’ятника Митрополиту Андрею.

Другий день розпочнеться з ранкової літургії о 10:00. О 12:15 у Соборі святого Юра пройде Фестиваль української пісні «Голос Руси-України». Окрім того, у межах заходу заплановані екскурсії у Святоюрський комплекс, музеї Олекси Новаківської та Андрея Шептицького, спортивний фестиваль, вечірня літургія та концерт духовної музики.

Читайте також: Університет МВС готовий звільнити приміщення на Кривоноса для створення музею Шептицького

Додамо, що захід приурочений до 154-ї річниці з дня народження Митрополита Андрея Шептицького. Організатором є ГО «Святий Юр», Львівська архиєпархії УГКЦ.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!