У Львові відзначають День Збройних Сил України. Програма

1961 0
До Дня Збройних Сил України вшанують пам’ять загиблих військових та відкриють тематичну виставку.
фото: geraldika.com.ua, www.volynnews.com

фото: geraldika.com.ua, www.volynnews.com

Сьогодні, 6 грудня, Львові відзначатимуть День Збройних Сил України. Із цього приводу у місті запланували кілька тематичних заходів. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

О 9:00 год. відбудеться урочисте покладання квітів та запалення лампадок на полі почесних поховань №67 Личаківського кладовища на могилах загиблих під час Революції гідності генерала С. Кульчицького та полковника А. Соколенка. Також на полі почесних поховань №76 під музичний супровід вшанують пам’ять загиблих під час воєнних дій на сході України . Опісля відбудеться чин панахиди.

О 18:00 год. планують відкриття виставки «Збройні Сили України. Воїни Світла» у музеї «Арсенал» − відділі Львівського історичного музею (вулиця Підвальна, 5, ІІ поверх). Серед запрошених - воїни АТО, їхні родини, волонтери та громадськість. Автором концепції виставки став народний художник України Мирослав Откович.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!