У Львові військових полонених зустрічали у вишиванках

4241 0
Сьогодні, 22 травня, у Львові зустріли двох мобілізованих військовослужбовців Національної гвардії України, які понад три місяці перебували у полоні. Із квітами та прапорами на пероні їх зустрічали заступник командира частини по роботі з особовим складом полковник Олександр Задворний, товариші по службі, рідні та близькі.

Командування Національної гвардії України висловлює вдячність керівнику відділу визволення полонених фонду оборони України Ользі Константиновій та координатору групи центру обміну і звільнення заручників Олегу Котенко за допомогу у звільненні з полону військовослужбовців Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України солдата Миколу Валебного та солдата Ігоря Панчишина.

За інформацією Національної гвардії України.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!