У Львові вкотре повідомили про замінування п'яти бізнес-центрів

2001 0
На місце виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, а також працівники інших відповідних служб.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Сьогодні, 4 червня, до поліції звернулися співробітники Центру безпеки міста, повідомляє прес-служба ГУ НП у Львівській області.

Близько 9:30 вони знову отримали анонімне повідомлення про замінування будівель бізнес-центрів, розташованих у Львові на вулицях: Героїв УПА, Промисловій, Богдана Хмельницького, Шевченка та Зеленій.

За цими адресами виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, а також працівники інших відповідних служб. Також правоохоронці вживають необхідні заходи для встановлення особи аноніма, який надав повідомлення про замінування.

Нагадаємо, що минулого тижня до поліції кілька разів надходили повідомлення про замінування бізнес-центрів, проте жодне з них не виявилося правдивим.

Доповнено.

Після перевірок бізнес-центрів вибухонебезпечних предметів виявлено не було.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!