У Львові вкотре повідомили про замінування восьми готелів. Доповнено

2079 0
Правоохоронці наразі обстежують готелі.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

На електронну пошту Нацполіції Львівщини сьогодні, 6 травня, надійшло повідомлення про замінування восьми готелів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області. 

Ідеться про готелі «Панорама» (пр. Свободи, 45), Saint Feder (Звенигородська, 3), Danylo Inn (Галицька, 20), Cisar (Городоцька, 65), Inn Lviv (Романчука, 15), «Швейцарський» (Князя Романа, 20), «Вінтаж» (Сербська, 11), «Євроготель» (Тершаківців, 6а). Наразі правоохоронці обстежують ці готелі.

Крім цього, невідомі повідомили про замінування супермаркету «Ашан» у ТРЦ King Сross Leopolis та ТЦ «Скриня» на Городоцькій.

Додамо, що минулого тижня анонім двічі повідомив про замінування п’яти та восьми готелів, утім вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Доповнено

Правоохоронці обстежили імовірно заміновані об’єкти, втім вибухонебезпечних предметів не виявили.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!