У Львові через відхилення від проєкту спотворився будинок на вулиці Тихій

3110 0
Будинок – не пам’ятка архітектури, але, за словами Андрія Москаленка, є цінною будівлею міста Львова.
фото зі сторінки андрія москаленка у фейсбуку

фото зі сторінки андрія москаленка у фейсбуку

У Львові на вулиці Тихій, 5, що неподалік Палацу Потоцьких, реконструюють будинок. Там живе і працює художник Юрій Кох. Про це в себе на Фейсбуку повідомляє заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

У 2011 році він отримав дозвіл на реконструкцію будівлі зі збільшенням простору для майстерень. Причиною був буревій, внаслідок якого на дах будинку впало дерево і пошкодило будівлю.

Читайте також: Люди Твого міста. Юрій Кох – про Львів, сни та найбільший облом в житті

«Художники отримали необхідні дозволи як на протиаварійні роботи та розпочали. Під час реалізації проєкту відбулось відхилення від нього. За це ДАБІ накладало штраф», – каже він.

У такому стані, як на головному фото, будинок є вже кілька років. Наразі разом із Юрієм Кохом шукають шляхи виходу з ситуації.

Додамо, що будинок – не пам’ятка архітектури, але, за словами Андрія Москаленка, є цінною будівлею міста Львова, тому її важливо зберегти. Про наступні кроки стосовно реконструкції стане відомо після експертизи робіт.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!