У Львові внаслідок ракетного удару загинув 38-річний керуючий директор шиномонтажу

251182 0
У Юрія Кушніра залишилися батьки, дружина та 6-річна дитина.
Фото: Новояворівська міська рада

Фото: Новояворівська міська рада

Унаслідок ракетного обстрілу Львова, який російські окупанти завдали сьогодні вранці, 18 квітня, загинув мирний мешканець, уродженець Новояворівська Юрій Кушнір. Про це повідомляє Новояворівська міська рада.

Юрію Кушніру було 38 років, і він був керуючим директором шиномонтажу, в який влучила ракета. Чоловік народився 16 червня 1983 року у Новояворівську. Закінчив місцеву школу №1, опісля навчався в Львівському кооперативному коледжі економіки і права.

Читайте також: Кількість загиблих зросла до семи. Що відомо про ракетну атаку у Львові

У нього залишилися мати Марія та батько Олексій, дружина Ірина та 6-річний син Владислав, сестри Ольга та Тетяна.

Нагадаємо, що вранці 18 квітня відбулося чотири ракетних удари по Львову. Спершу стало про сімох загиблих, четверо з яких загинули на станції технічного обслуговування. Однак пізніше очільник Львівщини Максим Козицький зазначив, що загалом на СТО перебувало приблизно 20 людей. Загинули 7 мирних мешканців, четверо з них – працівники станції технічного обслуговування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!