У Львові вночі горів російський банк: деталі. Оновлено

2479 0
У ніч з 21 на 22 лютого, у Львові відбулось одразу декілька підпалів «Сбербанку». Загалом, внаслідок дій невідомих постраждало три відділення російського банку. Tvoemisto.tv дізналось деталі нічних підпалів.
фото: варта-1

фото: варта-1

За інформацією Головного управління Національної поліції у Львівській області, перший підпал відбувся о 01:10 год. У приміщення «Сбербанку», що на вул. Івана Франка, невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю. Приміщення банку вигоріло повністю, проте, пожежникам вдалось попередити займання приміщень, які розташовані поверхами вище. 

Цієї ж ночі, о 01:40 год., невідомі кинули «коктейль Молотова» у вікно будівлі відділення іншого банку, що знаходиться на проспекті Чорновола. У цьому приміщенні пошкоджено вікно, проте суміш не розгорілась, тож пожежі вдалось уникнути.

Останній підпал трапився о 02:00 год. Невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у приміщення відділення, що на вул. Стрийська. Тут повністю вигоріла одна кімната відділення банку.

Як розповіла Tvoemisto.tv речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, на разі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Зараз правоохоронці вивчають відео із камер спостереження. Проте, кількість зловмисників залишається невідома.

 

Розмовляла Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!