Політична реклама

У Львові водіїв автівок просять пересісти у громадський транспорт

865 2
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на території Львівської області 23-28 січня збережуться складні відкладення ожеледі та снігу, по північній половині області - сильної ожеледі та снігу. На дорогах ожеледиця, - повідомила прес-служба Львівської міськради.

Після періоду нестійкої погоди у зв’язку з надходженням холодного повітря арктичного походження 24 – 25 січня очікується поступове зниження температури повітря:

24 січня вночі 6 – 11° морозу, вдень 1 – 6° морозу,
25 січня вночі 7 – 12° морозу, вдень 3 – 8° морозу.

Збережуться невеликі опади у вигляді снігу.

Львівська міська рада звертається до усіх мешканців міста із проханням тепло одягатись та бути обережними. Водночас радимо водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок.

За умов ожеледиці на дорогах, обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами!

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

24 Січня, 2013 23:02
Роман 5 балів за попередній коментар! ;) Справді, водії маршруток охоче прислухаються до таких порад мерії...
24 Січня, 2013 10:56
Гість "Водночас радимо водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок." - чомусь ця рекомендація доходить тільки до водіїв громадського транспорту.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!