Політична реклама

У Львові водіїв на тротуарах просять не паркуватись

1054 0
Водіїв просять не паркувати автомобілі на тротуарах у центрі Львова, оскільки це унеможливлює роботу снігоприбиральної техніки.

Як розповіла голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк, майже усі бічні вулиці в центрі Львова впродовж дня на 90% заставлені неправильно припаркованими машинами, - повідомляє ZAXID.NET.

«Усі бічні вулиці у центрі міста вдень прибирати просто не можливо. На 90% вони заставлені не правильно припаркованими машинами. Тому ці вулички ми прибираємо вночі, доводиться залучати працівників шляхово-ремонтного підприємства. Найпроблемніші для нас вулиці – це пл. Соборна, пл. Галицька, вул. Дорошенка», – сказала Ірина Маруняк.

Як приклад Маруняк навела вул. Листопадового Чину, з якої люди вночі змушені вивозити сніг, бо вдень ця вулиця недоступна для прибирання – тротуари повністю заставлені машинами.

«У таких умовах важко працювати і снігоприбиральній техніці, і двірникам», - додала Ірина Маруняк.

Як уточнила Маруняк, цієї ночі в центрі міста працювало три трактори та три піскорозкидувачі, використано для посипання доріг та тротуарів 35 м куб піскосуміші.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!