У Львові водій таксі Bolt побив пасажира

1906 0
Потерпілий зняв побої та написав заяву у поліцію.
Фото: dilo.ua

Фото: dilo.ua

У Львові на вулиці Кривоноса водій таксі напав на пасажира. Подія трапилась увечері, 7 листопада. У потерпілого –– гематома на оці, зламаний ніс та пошкоджений зуб. Про це він розповів на свої сторінці у Фейсбук.

«Водій таксі напав на мене за те, що я був з собакою породи Хаскі. Я викликав службу таксі Bolt з відміткою Pets, тварини. Вийшовши з машини, я гучно закрив двері, на що водій відреагував дуже бурхливо та почав бити в обличчя. Я намагався захиститися. Водій повалив мене на землю, намагався бити ногами в лице. Дівчина викликала поліцію. Він сів в машину, я вибіг перед машиною, щоб його зупинити, він провіз мене кілька метрів на капоті», – пише потерпілий Айтал Сергєєв.

Він додає, що після цього водій знову вийшов з машини та почав бити сильніше, згодом утік. Водії, що стали свідками ситуації, зняли інцидент на відео. Потерпілий написав заяву в поліцію та зняв побої у лікарні.

Речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська у коментарі Tvoemisto.tv повідомила, що за цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Поліця встановлює обставини події.

«7 листопада було звернення у Галицький відділ поліції від 26-річного львів'янина про те, що водій таксі спричинив йому тілесні ушкодження. Призначена експертиза. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Встановлюють обставини», – каже Світлана Добровольська.

Вона додає, що якщо вину водія доведуть, то йому загрожує штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або громадські чи виправні роботи.

Вікторія Савіцька


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!