У Львові водія автобуса, який накинувся на літню жінку, відсторонили від роботи

4639 0
Літня жінка не мала змоги заплатити за проїзд і водій грубо намагався виштовхнути її із салону.
Фото: Lviv.com

Фото: Lviv.com

У Львові водія автобуса №40, який накинувся на старшу жінку за те, що вона не заплатила за проїзд, відсторонили від роботи до з'ясування всіх обставин. 

Водій стверджує, що пасажирка некоректно висловилася щодо нього, чим і спровокувала його на такі дії. Після з'ясування обставин інциденту в АТП №1 мають прийняти рішення щодо подальшої роботи водія.

В АТП також додали, що при виявленні пасажира, який не платить за проїзд, згідно з правилами, водій має викликати поліцію.

Одна із пасажирок цього маршруту запевнила, що старша жінка не проявляла агресії, навіть нічого не сказала, коли водій виштовхував її з салону. Пасажири заступилися за жінку і заплатили за проїзд. Вони також обурилися, що водій запускав в автобус тих, хто був без масок, щоб заробити кошти, а на стареньку жінку накинувся ледь не з кулаками.

Переглянути відео інциденту можна за посиланням.

В АТП №1 визнали, що застосування фізичної сили є неприпустимим. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!