У Львові водія маршрутки затримали нетверезим за кермом

1751 0
Автобус №116 їздить за маршрутом Львів — Пустомити.
фото: www.autocentre.uа

фото: www.autocentre.uа

Учора, 26 березня, львівські патрульні зупинили водія маршрутки №116, у якого виявили ознаки алкогольного сп’яніння та зафіксували 2,49 проміле алкоголю у крові. Про це йдеться на Facebook-сторінці патрульної поліції Львівської області.

Читайте також: У Львові шукають водія, який збив жінку та втік

«Інспектори виявили автомобіль марки БАЗ, який використовують для перевезення пасажирів за рейсом АС-5 Львів — Пустомити. В салоні автомобіля не було пасажирів. У 39-річного водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Він погодився пройти перевірку на пристрої драгер в присутності свідків. Результат вразив — 2,49 проміле», — повідомляють правоохоронці.

На порушника склали протокол за керування у стані сп’яніння, згідно зі ст. 130 Кодексу України про адмінправопорушення, що передбачає штраф від 10 тисяч гривень та позбавлення права керувати транспортними засобами на певний термін.

Читайте також: Львівського перевізника позбавили прав за кермування у нетверезому стані

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху+ загальний опис #безпечні дороги — соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участю соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту — серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії — група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.комLvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!