У Львові водійка навмисне наїхала на велопатрульного. Відео

4752 0
Через не правильно припаркований автомобіль, швидка не могла доїхати на виклик.
Фото: Віка Балицька / Facebook

Фото: Віка Балицька / Facebook

У Львові на вулиці Січових Стрільців водійка автомобіля Suzuki навмисне наїхала та велопатрульного. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

За інформацією поліції, о 13:00 патрульних викликали на вул. Січових Стрільців, де автомобіль Suzuki припаркували з порушенням правил дорожнього руху і він перешкоджав проїзду швидкої. На місце події прибув велопатруль та намагався поспілкуватися з водійкою.

«Під час розмови з жінкою, вона поводила себе агресивно, вживала в сторону офіцерів нецензурну лексику. Раптово водійка різко почала рух та здійснила наїзд на лейтенанта поліції. Патрульний опинився на капоті автомобіля, після чого його напарник відкрив двері автомобіля та заглушив двигун», – йдеться у повідомленні поліції.

Після цього швидку викликали вже для інспектора велопатруля, який отримав ушкодження лівого колінного суглоба. На місці працювали слідчі.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі терміном до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Відео Патрульна поліція Львівської області / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!