Нові обставини ДТП автобуса з автівкою. Водійка пояснила, що трапилося

24707 0
На момент зіткнення в салоні перебували десятеро пасажирів.
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

Сьогодні, 2 квітня, у Львові на перехресті вулиць Глинянський Тракт та вул. Тараса Шевчанка у Лисиничах сталася ДТП за участі автомобіля та автобуса «Електрон» №61. Водійка автівки попередньо переплутала педалі газу та гальм і скоїла зіткнення з пасажирським автобусом. Про це Тvoemisto.tv повідомили у патрульній поліції Львова.

30-річна водійка автомобіля Land Rover прямувала другорядною дорогою і не надала дорогу автобусу, який рухався по головній, у результаті чого сталося зіткнення з автобусом №61.

Як пояснила сама водійка, вона була впевнена, що маршрутний автобус буде курсувати на Лисиничі, тому зробила виїзд на головну. Тоді подивилась вправо, пропустила авто з Підбірців, а коли повернула голову вліво, то вже зрозуміла, що автобус рухається прямо на неї. Вона хотіла уникнути зіткення, додала швидкості, але не встигла до кінця викрутити колесо. Тому від цього його відірвало.

Своєї вини вона не заперечує, адже автобус все ж був на головній. За її словами, страхова все оплатить за автобус.

«Дуже рада, що в автобусі всі живі і здорові. За свої 12 років не скоювала ДТП і лиш мала один штраф, бо не зупинилась на знак стоп на неробочому переїзді», – каже вона.

Відомо, що автобусом керував 56-річний водій. На водійку склали протокол за порушення ПДР, що призвело до ДТП.

Автомобілі отримали механічні пошкодження.

На момент зіткнення в салоні перебували десятеро пасажирів. Ніхто не постраждав.

Фото патрульної поліції


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!