У Львові волонтери об’єдналися, аби допомогти літнім людям сплачувати за комунальні послуги онлайн

1630 0
Соціальний проект триватиме до кінця літа.
фото: narodna-pravda.ua

фото: narodna-pravda.ua

У Львові зусиллями бізнесу, волонтерів та міської ради стартувала соціальна програма «Пласт діджиталізує». Мета програми – допомогти людям похилого віку та навчити їх здійснювати безпечні та комфортні платежі онлайн і у платіжних терміналах, уникаючи черг у банках та касах. 

Із липня всі охочі зможуть зателефонувати на безкоштовну гарячу телефонну лінію EasyPay 0 800 60 30 03 та отримати необхідну інформацію щодо платежів онлайн та у платіжних терміналах. Графік роботи гарячої лінії: з 16:00 до 20:00 у будень. Волонтери-пластуни допоможуть створити онлайн-кабінет, зареєструвати показники лічильників онлайн та інше.

«Фінтех-компанія EasyPay відповідає за технічний бік проекту, надаючи унікальне програмне забезпечення. Також, ми допомагаємо організувати роботу волонтерів-пластунів. Люди похилого віку звикли стояти у чергах і не дуже довіряють новим технологіям. Впевнений, що разом із волонтерами ПЛАСТу та співробітниками Львівського міського територіального центру ми зможемо допомогти літнім людям, навчити їх корисним digital-навичкам, підвищити фінансову грамотність та допомогти захистити здоров’я в умовах пандемії коронавірусу», – каже засновник та СЕО фінтех-компанії EasyPay Олексій Авраменко.

Також, EasyPay разом із міськрадою, підготували  друковану брошуру із детальною інструкцією «Як сплачувати послуги без черг».  Ці брошури будуть доступні у ЦНАПах.

За словами ініціатора проєкту Олексія Даціва, викладача УКУ, співзасновника компанії JetBeep, пластуни завжди приходять на поміч тим, хто потребує їхньої допомоги:.

«Я в Пласті з 1994 року, пройшов усі ланки і знаю, що  для пластуна присяга – це приклад та натхнення на все життя. Обов’язком пластуна є допомога іншим, щира та безкорислива. Під час карантину постійно лунали заклики залишатися вдома, переходити на онлайн-оплати. Саме тому і виникла ідея допомогти літнім людям та навчити їх безпечно сплачувати комунальні послуги вдома або за допомогою терміналу», – говорить Олексій Даців.

Соціальний проект триватиме до кінця літа. Кампанію спільно запустили фінтех-компанія EasyPay, Пласт та Львівська міська рада.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!