У Львові волонтери потребують продуктів для учасників АТО. Як допомогти?

2669 0
Кулінарний цех Ініціативної групи «Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів» потребує деяких продуктів, зокрема спецій. Про це волонтери повідомляють на сторінці у Facebook.
фото: cook.jijour.com, volynnews.com, a7d.com.ua, vkurse.ua, cook.jijour.com

фото: cook.jijour.com, volynnews.com, a7d.com.ua, vkurse.ua, cook.jijour.com

Наразі найбільшу потребу волонтери відчувають у:

- всіх видах перців (горошком, мелений, тощо);

- цибуля (сира та сушена);

- часник (сирий та сушений).

«Це потрібно майже до всіх страв, дуже швидко закінчуються запаси! Просимо приносити за адресою: вул. Сербська 7, кв.4 (другий поверх) код на вхідних дверях 346 (натискаємо на клямку)», – пишуть волонтери.

Телефон для довідок 0960966026. Кухня працює з 11:00 до вечора і до вечора. Перед візитом краще попередньо подзвонити за вказаним телефоном.

Нагадаємо, нині Ініціативна група «Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів» шукає білу тканину для виготовлення зимових маскувальних сіток. «Найбільше підходять тканини з великим вмістом натуральних волокон, як бавовна. Сітки плетуть зі старої постільної білизни, одягу тощо», – розповіла Tvoemisto.tv Світлана Божко.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!