У Львові вперше до Дня прапора відбувся урочистий військовий марш

2180 0
У параді взяли участь близько 850 військовослужбовців, працівників поліції та ДСНС.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

У Львові вперше до Дня Державного Прапора відбувся урочистий військовий марш та парад військовослужбовців на вулиці Стрийській біля Академії сухопутних військ. Побачити масштабну ходу зібралися також сотні львів’ян. 

Марш розпочався із виходу військовослужбовців з території Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного та шикування їх під командуванням начальника Львівського військового гарнізону генерала-лейтенанта Павла Ткачука.

Читайте також: «Вперше потрапив на таке дійство». Фоторепортаж із репетиції маршу у Львові

В урочистій ході взяли участь військовослужбовці Роти почесної варти Академії, 80-тої бригади, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Львівського університету внутрішніх справ, Університету безпеки життєдіяльності, військової частини 184-го навчального центру та Міжнародного центру миротворчості та безпеки, а також розрахунок Збройних сил Канади, США та прапороносна група Литовської групи.

Після маршу львів'яни мали нагоду подивитися на військову техніку та зброю, що представила Академія сухопутнихї військ. 

Як відбувався марш, дивіться у стрімі  Tvoemisto.tv

Фото та відео Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!