У Львові вперше обрали переможниць конкурсу краси пишних форм. Фото

3518 0
Наймолодшій учасниці 21 рік, найстаршій – 63 роки.
фото: Miss Lviv

фото: Miss Lviv

Уперше у Львові відбувся конкурс краси для жінок з пишними формами plus size. Регіональний конкурс краси «Miss&Mrs Lviv Plus Size 2021» відбувся у розважальному центрі ОДЕОН, де за перемогу позмагалися 12 учасниць з різних міст на Заході України. Наймолодшій учасниці 21 рік, найстаршій – 63 роки.

Головними переможницями конкурсу стали: у номінації Miss Lviv Plus Size 2021 (міс) – дизайнерка жіночого одягу  Богуслава Якушевська (27 років) з міста Рівного та Mrs Lviv Plus Size 2021 (місіс) – львівська бізнес-вумен Олена Сірант (36 років). Почесні титули також вибороли: у номінації Vice-Miss Lviv Plus Size 2021 (віцеміс) – Анастасія Бервецька (30 років) зі Львова; Vice-Mrs Lviv Plus Size 2021 (віцемісіс) – Аріша Ісаєва (41 рік) з Рівненщини; Mrs Queen Lviv Plus Size 2021 (місіс Квін) – Ірина Олейко (42 рік) зі Львова.

Читайте також: У Львові обрали «Міс 2021». Фото, відео

Кожна учасниця отримала корону ручної роботи та титул, а переможниці будуть представляти Львів на Національному конкурсі у Києві. 

Додамо, що під час Львівського Регіонального конкурсу учасниці влаштували перфоменс у дизайнерському вбранні популярних українських брендів. Образи учасниць стилізувала організаторка заходу, львів’янка Наталія Гораль. У програмі конкурсу був традиційний вихід у купальниках та дефіле у вечірніх сукнях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!