У Львові вперше оголосять архітектурний конкурс на проєкт реконструкції вулиці

2379 0
Оголосять архітектурний конкурс на реконструкцію вул. Миколайчука. Там планують облаштувати трамвайну колію від вулиці Липинського до Львівської лікарні швидкої допомоги.

У Львові оголосять архітектурний конкурс на реконструкцію вул. Івана Миколайчука. Це необхідно для того, аби уникнути проблем під час проєктування, які виникали на вулицях Степана Бандери і на Шевченка. Про це під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, сьогодні, 22 жовтня, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Архітектурний конкурс – це єдиний спосіб мінімізування затрат грошей, часу і нервів. Тому, що ми втратили десь сім місяців по реконструкції вулиць Шевченка і Бандери, бо переможці, які замались проєктуванням, на жаль, робили проєкти, які не вписувалися в реалії сьогоднішнього часу. Все треба було коригувати. Якщо ми проводимо архітектурний конкурс, то це нам дасть концепт, згідно з яким ми робимо проєкт», – зазначив він.

Читайте також: Як припаркуватись біля лікарні у Львові так, щоб не було боляче

Йдеться про реконструкцію ділянки від вул. Полтв’яної до вул. Щурата, там розташоване розворотне кільце для трамваїв. На вулиці планують облаштувати трамвайну колію від вулиці Липинського до Львівської лікарні швидкої допомоги.

Нагадаємо, виконавчий комітет міськради Львова 28 серпня надав функції замовника ЛКП «Львівавтодор» на проєктування та реконструкцію вулиці Миколайчука. Раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у міськраді планують наступного року розпочати прокладати трамвайну колію від вулиці Замарстинівської до вулиці Мазепи. Після продовження колії трамвай мають запустити від вулиці Мазепи до Сихова.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!