У Львові вперше відбудеться Дитячий форум: програма, конкурси, умови участі

5479 0
У рамках Форуму видавців у Львові, який відбуватиметься 10-13 вересня, вперше організували Дитячий форум. Про родзинки програми Дитячого форуму, цікаву супергру, а також можливість виграти книжкові новинки ще до Форуму видавців розповіла Tvoemisto.tv прес-секретар Дитячого Форуму Марія Антонюк.
фото: Дитячий форум

фото: Дитячий форум

Про програму

«Цього року  Дитячий Форум справді відбувається вперше, – розповідає Марія Антонюк. – Минулого року на Форумі видавців був дитячий тематичний майданчик, тож  цього року організатори вирішили підготувати окрему велику програму для дітей, яка буде відбуватися в рамках 22-го Форуму видавців у Львові.

Цього року програма Форуму видавців збільшилася, а ще це захід, на який відвідувачі приходять із дітьми, тому й було вирішено організувати спеціальний Дитячий форум, аби приділити достатньо уваги розвитку дитини».

За словами організаторів, створено таку спеціальну програму для дітей, аби перетворити Львів у часі Форуму видавців на свято для усіх. Спектр занять найрізноманітніший, від стрибання на батуті, авіа моделювання, хімічних та наукових дослідів до презентацій книжок, спілкування з авторами, художниками, зірковими гостями. Метою усіх акцій є залучити дітей до різноманітної розвиваючої діяльності та активного відпочинку через читання, творчість, наукову діяльність, винахідництво.

Цьогорічні заходи Дитячого форуму відбуватимуться у Національному музеї у Львові ім. А. Шептицького та в Державному природознавчому музеї з 10:00 до 18:00 год. Організатори обіцяють понад 400 акцій для дітей та батьків, а також 1000 книжкових новинок.

Ознайомитися з детальнішою програмою заходів Дитячого форуму можна за посиланням

Вже стартував конкурс для уважних читачів

Напередодні Дитячого форуму, для юних читачів вже оголосили книжковий конкурс. Це спільний проект Дитячого форуму, Української правди та видавництв: «БаК», «Ранок», «Фонтан Казок».

Юним читачам пропонують дати правильну відповідь на запитання про книжки – минулорічні новинки Форуму видавців, натомість – отримати книжкові новинки цьогорічного Форуму.

Запитання на сайті «Українська правда». Відповіді приймаються до 9 вересня 2015 року! Відповіді надсилайте на електронну адресу: [email protected]

Результат буде оголошено на сайті «Української правди» в день відкриття Дитячого Форуму – 10 вересня!

Спеціальна гра Дитячого форуму «Стань супергероєм». Коротка інструкція

Усю програму Дитячого форуму об’єднає велика гра  «Стань супергероєм». За словами Марії Антонюк, суть гри полягає у тому, аби всі учасники могли створити власного супергероя, відвідавши вісім просторів Дитячого форуму та здобувши суперсили. «Учасниками гри можуть стати діти від 6-ти років, які пройшовши завдання в кожному із восьми просторів Дитячого Форуму, отримують суперсили, – розповіла М. Антонюк. – Ці суперсили необхідні для того, щоб повернути колір на мапу веселої та гамірної країни Дитячого Форуму, який на передодні свята стер морок. Кожен учасник гри отримує свій путівник по країні, а виконавши завдання отримує наліпку із зображенням суперсил, які і допоможуть стати Супергероєм".

Відвідуючи події Дитячого форуму, можна стати Героєм або ж Супергероєм. Щоби стати героєм, варто обрати якийсь із заходів, який до вподоби, виконати завдання і отримати в Опікуна наліпку. Наліпку треба наклеїти на карту у своїй книзі, яку отримає кожен, хто завітає на Дитячий форум. Зібравши 4-ри наклейки, можна отримати титул Героя кольорової країни. Щоби стати Супергероєм треба відвідати усі 8 просторів та зібрати 8 наліпок-суперсил різних кольорів. Книжка з наліпками – можливість відвідати 2-ий день форуму за ціною – удвічі дешевшою за вартість квитка, та безкоштовно на 3-ій та 4-ий день.

Підготувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!