Політична реклама

У Львові вперше відбудеться кінний фестиваль

1554 0
Фестиваль "Вихідні верхи" проходитиме 18-19 травня з 11:00 до 16:00 години на території кінно-спортивної школи "Буревісник", що по вулиці Стрийській, 119, для усіх охочих проведуть кінні змагання за кубок міста та майстер-класи з верхової їзди.

Основним елементом програми стануть виставка-ярмарок коней та кінної амуніції, презентація кінних шкіл регіону, показові виступи відомих спортсменів на закритому і відкритому манежах, а також змагання на кубок міста у подоланні перешкод та виїздці, - повідомляє Експрес.

На виставці-ярмарку гості заходу матимуть змогу взяти коней на прокат, придбати скакунів.

“Ціна на коня залежатиме від того, що досягнули його батьки. Якщо це відомі спортивні коні, які здобували високі результати у скачках, їх ціна може складати і 10, і 30 тисяч доларів, -- каже Віктор Доскіч, президент федерації кінного спорту Львівщини. - А якщо це будуть коні не для спорту, а для прокату -- вони обійдуть у 8-10 тисяч гривень”.

Доповнять фестиваль лекції з догляду за конями, катання на каретах, конкурс на найкращий костюмований образ вершника з конем.

Також для відвідувачів організатори проведуть фотосесію з конями, театралізоване кінне шоу від театру "Сармати" та фотопленер на кінну тему.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!